Біля кордону з Румунією його стражі знайшли п’ять "нічийних" ящиків контрабандних сигарет

Біля кордону з Румунією його стражі знайшли п’ять "нічийних" ящиків контрабандних сигарет
2250 пачок курива були підготовлені для подальшого переміщення через кордон.

 

Контрабандні тютюнові вироби за засоби, якими їх намагаються переправити в суміжні країни, виявили прикордонники на кордоні з Румунією та Польщею.

Зокрема, співробітники Чернівецького прикордонного загону пізно ввечері вчора неподалік кордону виявили 5 ящиків заповнених сигаретами. 2250 пачок курива були підготовлені для подальшого переміщення. Перевіривши ділянку кордону ознак його порушення прикордонний наряд не зафіксував. Сигарети доставлені в прикордонний підрозділ, далі вони будуть передані представникам фіскальної служби.

А на Волині на кордоні з Польщею прикордонники відділу «Грабове» помітили неподалік кордону рух групи осіб. Останні зрозумівши, що їх викрито вдалися до втечі покинувши на місцевості сумку. Прикордонники виявили в ній складений гумовий човен. Скоріш за все порушники готувалися до протиправних дій пов’язаних з переміщенням тютюнових виробів. Пошук втікачів триває, інформує Держприкордонслужба України.

Відмітимо, що нині на кордоні проводиться спеціальна прикордонна операція «Кордон-2017». З моменту її проведення, а розпочалася вона на початку квітня, підрозділами Держприкордонслужби не допущено переміщення через кордон майже 280 тисяч пачок сигарет та затримано 190 порушників державного кордону.

 

20 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів