«Карпати» в кубку України з гандболу поборються сьогодні лише за бронзу

«Карпати» в кубку України з гандболу поборються сьогодні лише за бронзу
Вчора, 20 травня в Сумах стартував кубок України з гандболу, за який розпочали боротьбу чотири команди: «Реал» (Миколаїв), «Галичанка» (Львів), «Університет-Дніпрянка» (Херсон) та наші «Карпати» (Ужгород). Згідно жеребу наша команда в півфіналі зійшлася з «Дніпрянкою».

 

Як і прогнозував головний наставник ужгородок «Дніпрянка» віддасть усі сили, щоб виграти кубок  у цьому сезоні й таким чином компенсувати собі невдачі в чемпіонаті. Тому херсонки затято чинил опір і не давали можливості нашим дівчатам піти в відрив. Перша половина зустрічі була за «Карпатами», які пішли на перерву з перевагою в два м’ячі – 13:11. Проте,  вже в другому періоді «Дніпрянка», попри відмінну гру воротаря нашої команди Ірини Яблонської  таки зуміла переломити хід гри на свою користь. «Дніпрянка» змусила ужгородок часто помилятися та фолити, як наслідок дівчата отримували двоххвилинні вилучення, якими сповна скористалися гандболістки з Херсону. Кінцевий результат матчу – 19:22, перемагає «Дніпрянка».

В іншому півфіналі «Галичанка» прогнозовано переграла «Реал» - 27:16. Тож за почесний трофей сьогодні боротимуться «Галичанка» з «Дніпрянкою», а за бронзові кубкові нагороди – «Карпати» з «Реалом».

Семен МИХАЙЛИК

 

21 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів