Будівництво водозахисної дамби завершено на р.Теребля в Усть-Чорній

Будівництво водозахисної дамби завершено на р.Теребля в Усть-Чорній
Однак, аби захистити місцевих селян від паводків, необхідно збудувати на території закарпатського селища ще чотири водозахисні споруди.

 

Минулого тижня фірма «ПМК-240» здійснила завершальні роботи зі спорудження дамби на річці Тересва на початку Усть-Чорної.

Як розповів селищний голова Петро Костяк, основна робота  з укріплення підмитої ділянки берега  річки була проведена тогоріч,  а минулого тижня працівники тільки навели завершальні штрихи. Відтак, зведена водозахисна дамба довжиною близько 150 метрів стане надійним захистом від паводку для понад 20 усть-чорнянських родин, що проживають поблизу.

- Окрім ліквідованої аварійної ділянки, на території селища є ще 4 небезпечні відрізки: в урочищах Бобрувка та Озерел, при в’їзді до Усть-Чорної та навпроти селищного стадіону. Для ліквідації їх аварійності й захисту населення від водної стихії селищна рада виготовила 4 проектно-кошторисні документації зі спорудження водозахисних споруд. Наразі для їх реалізації необхідні кошти, на надходження яких й очікуємо, - повідомив Петро Петрович.

Л.БІЛАК, "Дружба"

 

22 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів