У Закарпатській ОДА підрахували кошти зібрані на благочинність завдяки "Європейській весні"

У Закарпатській ОДА підрахували кошти зібрані на благочинність завдяки "Європейській весні"
В облдержадміністрації підбили підсумки благодійництва у рамках балу "Європейська весна".

 

19 травня в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації та облради під патронатом керівника краю Геннадія Москаля відбувся офіційний прийом і культурно-мистецька благодійна акція – бал "Європейська весна".

Нагадаємо, що в такий спосіб День Європи на Закарпатті відзначали вже вдруге. Захід відвідали керівники дипломатичних відомств європейських держав на території України, представники влади та політикуму, бізнесмени й меценати, культурна інтелігенція Закарпаття. Насичену мистецьку програму для гостей підготували провідні творчі колективи краю.

Важливою метою "Європейської весни", як і торік, була доброчинність. Та якщо в рамках першого балу було зібрано понад 60 тисяч гривень, то цього разу сума благодійних внесків досягла майже 155 тисяч гривень.

Таку цифру, а саме – 146 773 гривні, 200 доларів США та 100 євро – оприлюднили сьогодні в облдержадміністрації. У процедурі відкривання скриньок для пожертв і підрахунку коштів узяли участь представники управління культури, департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю і департаменту соціального захисту населення ОДА, Вільшанського дитячого будинку-інтернату. 

Благодійні кошти вдалося зібрати з добровільних пожертв гостей, а також – за результатами роботи тематичної фотозони й, головним чином, проведення арт-аукціону, лотами для якого, власне, стали художні витвори вихованців Вільшанського дитячого будинку-інтернату.

Організатори заходу та керівництво будинку-інтернату висловлюють подяку всім гостям балу за увагу та щедрість, виявлену до тих, хто цього найбільше потребує.

Завдяки минулорічним пожертвам для вихованців Вільшанського дитячого будинку-інтернату вже було  придбане необхідне спортивно-реабілітаційне обладнання. На які потреби спрямують кошти цього разу – керівництво закладу прозвітує найближчим часом.

“Європейська весна” в Закарпатській ОДА: як це було

Управління культури Закарпатської ОДА

 

22 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів