Поліція "взяла" мукачівця з небезпечним наркотиком на 100 тис. гривень

Поліція "взяла" мукачівця з небезпечним наркотиком на 100 тис. гривень
Вартість вилучених під час обшуку наркотичних речовин на "чорному" ринку становить близько 100 тисяч гривень. Заборонені речовини, вага яких 50 грамів, поліція вилучила та направила на експертизу, за даним фактом розпочато слідство.

 

У мукачівських правоохоронців була оперативна інформація про те, що 25-річний місцевий мешканець займається на території міста та району збутом наркотиків та зберігає їх за місцем свого проживання.

Вчора, 22 травня, поліцейські отримавши дозвіл суду, провели санкціонований обшук у будинку мукачівця. Щоправда, молодий чоловік,  побачивши правоохоронців, почав метушитися і збирати по кімнатах шприци та викидати  їх через вікна.

Загалом, в ході обшуку було вилучено 14 запаяних шприців з кристалічною речовиною, світло-коричневого кольору,  разом з тим було вилучено електронні ваги, фольгу та розфасувальні пакетики.

Окрім цього, у правоохоронців була інформація про те, що того ж дня від мукачівця, у будинку якого проводився обшук, невідомий придбав в останнього наркотики. Поліцією було  розшукано 29-річного чоловіка у якого було вилучено згорток фольги зі вмістом речовини, ззовні схожої на метамфетамін, вагою 1 грам.

Вилучене направлено на експертизу. За даними фактами  відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальні провадження за ч. 1 статті 309 КК України.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів