Закарпатці у сусідів по Карпатах цікавилися можливістю виробляти біогаз

Закарпатці у сусідів по Карпатах цікавилися можливістю виробляти біогаз
Біогазовий завод "Данош" на франківській Калущині відвідують не тільки з ознайомчою метою.

 

Нещодавно представники аграрної сфери Закарпаття, які теж цікавляться потенційною можливістю виробляти біогаз, побували на місцевому виробництві.

Долсвідом та напрацюваннями представники "Даноші" діляться охоче, відзначаючи:

"Зелена" енергія — це наша реальність, тому ми охоче ділимося досвідом та напрацюваннями з іншими".

Відвідувачі побували на найбільшій фермі компанії «Даноша» та були приємно здивовані і навіть вражені побаченим. За відгуками гостей, на такому сучасному комплексі побували вперше. Найперше, відвідали завод по виробництву біогазу з органічних відходів, де Іван Кальковець, керівник заводу, провів екскурсію та детально розповів про технологічний процес, основні переваги та складнощі в роботі такого обладнання.

Далі, начальник відділу зовнішніх зв’язків та розвитку Любов Богачевська та керівник прес-служби Надія Сухарник, провели презентацію в головному офісі агрокомпанії. Крім загальної інформації про структуру власників, виробничі процеси та корпоративну культуру «Даноші» окрему увагу приділили питанню співпраці з громадами та реалізовані спільні проекти, адже саме ця тема найбільше цікавила гостей.

Любов Богачевська зазначила:

"У нашій компанії є понад 700 працівників, і всі ми боремося за те, що Україна не була сировинним придатком, коли зерно збирається та вивозиться за кордон. Ми прагнемо створювати більше робочих місць та підтримувати соціально-економічний розвиток нашого регіону. Звісно, крім того, що ми працюємо виключно в рамках законодавства, сумлінно виплачуємо заробітну платню та сплачуємо податки, ми є надійним партнером для громади. Ще у 2011 році ми систематизували свою роботу у підтримці соціальної сфери, і відтоді уже реалізували багато спільних проектів разом з громадами".

Саме формат спільного проекту приносить найбільше користі громадам, стверджують в компанії. Залучення сільських рад та громадських організацій у процес вирішення проблемних питань на селі якнайкраще стимулює проявлення ініціативи та гарантує якісніший результат спільних зусиль та адресну підтримку саме в тих сферах, де це, на думку громади, необхідно. «Разом ми зможемо більше!» — таким гаслом керується компанія в роботі з громадами, йдеться у повідомленні прес-служби компанії "Данош", передають "Вікна".

 

23 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів