Імена учасників цього забігу між двома містами Закарпаття викарбують на дошці у сквері Перечина

Імена учасників цього забігу між двома містами Закарпаття викарбують на дошці у сквері Перечина
У неділю, 28 травня, в Ужгороді розпочнеться напівмарафон на честь відомого листоноші Федора Фекете. Стартуватимуть марафонці з площі Жупанатської (Закарпатський обласний художній музей) в Ужгороді 28 травня о 10.00. Бігтимуть учасники 22 км 199 метрів до центру Перечина, де й буде фініш.

 

Про це розповіли під час прес-кофнеренції в ужгородському прес-клубі  Іван Погоріляк, міський голова Перечина та Федір Шандор, співголова оргкомітету.

«Вдруге проводимо напівмарафон, захід викликав великий інтерес. Тому цього року вже зареєстровано удвічі більше учасників. Кількість їх зросте ще до початку старту, багато приходять безпосередньо перед початком напівмарафону, -зазначив Іван Погоріляк.Цього року багато цікавинок та нових пунктів програми. Ми запланували дитячі забіги: у Перечині маленькі діти бігтимуть дистанцію 618 м, стільки років Перечину. Саме в останній тиждень травня ми святкуємо День Перечина. Старші діти бігтимуть 1399 м, це рік заснування Перечина. Усім підготовлені спеціальні медалі, нагороди, імена учасників викарбують на дошці, встановленій у сквері Ф.Фекети».

Наразі зареєструвалися 44 особи , реєстрація здійснюється он-лайн. Зареєструватися можна буде також у день забігу. Організатори також нагадали, що Перечинський напівмарафон проводиться  в честь легендарного листоноши Федора Фекети, який долав щодня десятки км з Ужгорода до Перечина і у зворотному напрямку. А також з метою популяризації фізкультури і здорового способу життя.

Uzhgorod.net.ua

 

23 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів