Житель із закарпатського "Центру Європи" залишився без улюбленої іномарки

Житель із закарпатського "Центру Європи" залишився без улюбленої іномарки
І все — через "ліві" цигарки без акцизних марок.

 

За фактом незаконного зберігання з метою збуту та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів, які напередодні виявлено та вилучено податковою міліцією Закарпаття, відкрито кримінальне провадження. Відомості про правопорушення щойно внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 204 Кримінального кодексу України.

В рамках операцій «Акциз-2017» та «Рубіж-2017» співробітниками податкової міліції отримано інформацію щодо транспортування територією області контрафактних тютюнових виробів. Негайним реагуванням здійснено виїзд слідчо-оперативної групи на стаціонарний пост (КРП) Державної прикордонної служби України, який знаходиться на околиці села Ділове та оглянуто автомобіль «MITSUBISHI L-200», який належить мешканцю Рахівського району.

В результаті проведеного огляду транспортного засобу виявлено тютюнові вироби марки «Marble» в кількості 10 000 пачок без марок акцизного податку України та документів щодо їх походження.

Таким чином, вході проведення вказаних слідчих дій вилучено підакцизних товарів на загальну суму – 530 тис. грн, з яких тютюнових виробів орієнтовною вартістю – 230 тис. грн та транспортний засіб орієнтовною вартістю – 300 тис. грн.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

23 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів