"Застільні баталії" в Мукачеві: обурена жінка поранила ножем у спину знайомого

"Застільні баталії" в Мукачеві: обурена жінка поранила ножем у спину знайомого
Слідчий Мукачівського відділу поліції скерував до суду матеріали справи з обвинувальним актом, щодо спричинення тяжких тілесних ушкоджень.

 

В ході розслідування справи працівниками поліції було встановлено, що в кінці березня підозрювана разом зі своїм співмешканцем кілька днів гостювали у знайомого 49-річного мукачівця. Під час застілля між господарем та гостями виник конфклікт, тоді жінка взяла ножа і вдарила ним в спину господарю. Чоловіка було доставлено до лікарні. Гості ж залишились і надалі в квартирі, а співмешканець підозрюваної аби позбутись доказів взяв ножа, зламав його і викинув на дах.

image1 (2)

Жінка пояснила поліції свій вчинок, тим що вона обурилась, що знайомий хотів вигнати її з квартири, тому так і вчинила. Знаряддя злочину поліцією було знайдено. Спричинені ушкодження згідно висновку судово-медичноі експертизи було віднесено до тяжких.

Відтак, 34-річній мукачівці було оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 статті 121 КК України ( умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Матеріали кримінального провадження скеровані до Мукачівського міськрайнного суду, який і вирішуватиме долю жінки.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів