Тринадцять профтехосвітян Мукачева захистили проекти, створені за допомоги новітніх онлайн-технологій

Тринадцять профтехосвітян Мукачева захистили проекти, створені за допомоги новітніх онлайн-технологій
Мукачівські педагоги використали інтернет-сервіси для створення презентацій, плакатів, схем та інфографіки.

 

Сьогодні новітні комп’ютерні технології запроваджуються в навчальний процес за допомогою електронних підручників, мультимедійних презентацій, прикладних програм навчального призначення, тестових робіт для самоперевірки тощо. Очевидно, що викладач, який діє в межах звичайної „крейдової технології” значно поступається колегам, які використовують у навчальному процесі новітні інформаційні технології.

Днями 13 педагогічних працівників ДНЗ „Мукачівський центр професійно-технічної освіти” захистили проекти, створені під час тренінгу „Удосконалення професійної компетентності педагогів ПТНЗ із використання інформаційно-комунікаційних технологій та ресурсів мережі Інтернет”. Педагоги виконували практичні завдання, використовуючи онлайн-сервіси https://www.canva.com/uk_ua, https://cacoo.com та https://www.easel.ly для створення презентацій, плакатів, схем та інфографіки.

На завершення семінару-тренінгу майстри виробничого навчання, викладачі спеціальних дисциплін та загальноосвітніх предметів отримали сертифікати про успішне опанування онлайн середовищами щодо створення навчальних, демонстраційних і дидактичних матеріалів.

Така діяльність сприяє поліпшенню знань у галузі інформаційних технологій та вдосконаленню навичок володіння ІКТ та ресурсами мережі Інтернет.

У наш час для сучасного педагогічного працівника недостатньо бути просто висококваліфікованим фахівцем – він повинен бути освіченим і цікавим у спілкуванні та завжди готовим до співпраці з учнем у єдиному інформаційно-комунікаційному просторі.

Джерело: Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Закарпатській області

 

24 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів