Закарпатська митниця ДФС оформила 99,4% митних декларацій в електронному вигляді

Закарпатська митниця ДФС оформила 99,4% митних декларацій в електронному вигляді
У квітні 2017 року Закарпатською митницею ДФС з використанням процедури електронного декларування здійснено оформлення 13 700 митних декларацій, що становить 99,4 % всіх оформлених митних декларацій. Цей показник збільшився на 1,5 % у порівнянні із квітнем минулого року.

 

Протягом квітня 2017 року оформлено 5400 імпортних електронних митних декларацій, з яких попередніх митних декларацій типу «ЕА» – 424, що становить 8 % всіх імпортних декларацій. Вказаний тип декларації використовується для випуску у вільний обіг товарів, що ввозяться в Україну одразу після перетину ними державного кордону без обов’язкового пред`явлення цих товарів внутрішній митниці.

Декларація оформлюється до ввезення товарів та транспортних засобів комерційного призначення на територію України або після їх ввезення під час перебування на території пункту пропуску через державний кордон України. Ввезення товарів на митну територію України за попередньою митною декларацією дозволяється протягом 30 днів з дати її оформлення митним органом.

При оформленні таких товарів використовується система, за допомогою якої митні процедури та взаємодії з декларантами максимально автоматизовані.

ДФС у Закарпатській області

 

24 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів