Міжгірські вогнеборці подарували друге життя власнику будинку на пожежі

Міжгірські вогнеборці подарували друге життя власнику будинку на пожежі
23 травня о 08:15 у житловому будинку в смт Міжгір’я на вулиці Шевченка виникла пожежа. Селяни помітили дим, який виривався назовні з оселі сусіда, й зателефонували до Служби порятунку «101».

 

До місця виклику негайно було відправлено бійців 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах для захисту органів дихання. В кімнаті будинку рятувальники виявили непритомного 54-річного власника оселі. Вони негайно винеси чоловіка на свіже повітря та передали бригаді швидкої допомоги для госпіталізації в Міжгірську районну лікарню. Зі слів медиків, стан потерпілого був важким. На його щастя, бійці ДСНС прийшли на допомогу вчасно й врятували людині життя.

Пожежа на площі 12 кв. м була локалізувана о 08:20 та ліквідувана  о 08:30. До її ліквідації  залучалося 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Унаслідок пожежі вогнем знищено ліжко та речі домашнього вжитку, а також частково пошкоджено стіни та перекриття. Остаточна причина пожежі встановлюється. Серед ймовірних розглядається необережність під час паління.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

24 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів