Рідні брати нардепи Балоги "рулять" ...джипами-двійниками!

Рідні брати нардепи Балоги "рулять" ...джипами-двійниками!
У вівторок, 23 травня, у центрі Києва на Печерську, недалеко від готелю «Національний» і Верховної Ради України, поліція затримала представницький позашляховик «Land Rover» моделі «Range Rover» із номерними знаками АО 2255 ВН.

 

Дорога машина 2013 року випуску з допомогою евакуатора доставлена на штрафмайданчик.

– Поліцейські затримали позашляховик, оскільки з’ясували, що під таким же номером із закарпатською реєстрацією АО 2255 ВН їздить машина-двійник, – заявляє Геннадій Москаль. – А найцікавіше те, що машиною користуються рідні брати нардепи Балоги – старший Віктор і молодший Павло. За гарячими слідами ми з’ясували, що машина вперше була зареєстрована 6.11.2013р. за ТОВ «Закарпатська продовольча група», власником якої є родина Віктора Балоги (це ТОВ володіє, зокрема, закарпатськими супермаркетами «Барва»).

Тоді позашляховик отримав номерні знаки АО 2222 ВЕ. Через чотири місяці, 11.03.2014р., власник змінив номер на машині на інший, теперішній: АО 2255 ВН. А минулого року, 16.03.2016р., ТОВ «Закарпатська продовольча група» продала автомобіль іншому ТОВ – «Закарпатська продовольча компанія», яка так само належить родині Віктора Балоги, а точніше – дружині Павла Балоги Віталії Балозі. Обидві компанії зареєстровані за однією адресою по вул. Пряшівській-бічній у Мукачеві. Смисл міняти номери на автомобілі в 2014р. й «продавати» його з однієї компанії на іншу не відомий, та це й не суттєво. Суттєво те, що під такими ж номерами їздить машина-двійник, яка або вкрадена і має перебитий номер кузова, або завезена із закордону й не розмитнена. Зараз усі деталі афери з’ясовують правоохоронці, відкрито кримінальне провадження. Хочу нагадати, що правоохоронні органи давно обґрунтовано підозрюють молодшого брата Віктора Балоги Павла у злочинних махінаціях із автомобілями. У середині 2000-х він був звинуваченим у кримінальній справі, яку СБУ порушила за контрабанду автомобілів, однак одразу після того, як Віктор Балога очолив президентський секретаріат Ющенка кримінальну справу «поховали». «Українська правда» опублікувала з цього приводу журналістське розслідування, яке можна почитати за посиланням http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2008/08/6/4446656/.

 

24 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів