Фотограф, яка народилася і виросла в Ужгороді, зробила звабливі фото для сестер-моделей Кім Кардашян

Фотограф, яка народилася і виросла в Ужгороді, зробила звабливі фото для сестер-моделей Кім Кардашян
Українська фотограф Саша Самсонова вже кілька років проживає в США та проводить фотосесії для знаменитостей Лос-Анджелеса.

 

Популярні моделі Кайлі та Кендалл Дженнер, які є молодшими сестрами Кім Кардашян, знову з'явилися в об'єктиві українського фотографа Саші Самсонової. Фото зі зйомки Самсонова показала на своїй сторінці в Instagram.

Українська фотограф Саша Самсонова вже кілька років живе в США та часто проводить фотосесії знаменитостям Лос-Анджелеса.

Окрім привабливих фотокадрів Саша Самсонова зняла і декілька пікантних відео для сестер. Варто зазначити, що перед камерою сестри позували в одязі бренду DropTwо, який вони створили  самі.

Український фотограф і режисер Саша Самсонова, яка народилася і виросла в Ужгороді, кілька років тому поїхала до Штатів, де за короткий час стала популярним fashion-фотографом.  

Спочатку вона зняла бекстейдж для кліпу Джон Ледженд All of me, потім зробила зйомку молодшої сестри Кім Кардашян Кайлі Дженнер на її 18-річчя, згодом Самсонова представила рекламну кампанію колекції Кайлі і Кендалл Дженнер для Topshop.

Також  відомо, що українка зняла кліп для американської співачки і танцівниці Тейа Тейлор, улюблениці Каньє Уеста і зірки його кліпу Fade.

5.ua

 

25 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів