Закарпатці, які забажали торгувати алкоголем та цигарками, сплатили понад 7 млн гривень

Закарпатці, які забажали торгувати алкоголем та цигарками, сплатили понад 7 млн гривень
Протягом січня-квітня 2017 року суб’єкти господарювання за ліцензії на право роздрібної та оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами перерахували до місцевого бюджету Закарпатської області 7 млн 141 тис. грн.

 

Зауважимо, що протягом січня-квітня 2017 року суб’єктам господарювання області видано 2446 ліцензій на роздрібну торгівлю алкоголем та тютюном, призупинено 112 ліцензій та анульовано 338.

Варто зазначити, що для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними та тютюновими виробами необхідно подати заяву до Центру обслуговування платників. До заяви необхідно додати платіжний документ з підтвердженням відповідного фінансового органу про фактичне надходження коштів до бюджету. Видача ліцензій здійснюється тільки за умови фактичного надходження встановленої плати за ліцензію до відповідного бюджету, яке перевіряється уповноваженою на видачу ліцензій особою на підставі поданої заявником копії платіжного доручення (з відміткою банку про сплату).

Ліцензія видається заявникові у разі пред’явлення ним документа, що посвідчує особу (для фізичних осіб), або уповноваженому на це представнику заявника.

ДФС у Закарпатській області

 

26 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів