На Закарпатті поліція затримала браконьєрів зі здобиччю

На Закарпатті поліція затримала браконьєрів зі здобиччю
На Берегівщині поліція затримала браконьєрів. У автомобілі порушників поліція виявила тушу оленя, а також зброю, з якої вбили тварину. Авто разом зі спорядження мисливців вилучено, на порушників – чекає кримінальна відповідальність.

 

Чоловіків, які полювали незаконно, затримано на Берегівщині. Під час виїзду на місце події, слідчо-оперативна група спільно з представниками групи реагування патрульної поліції, виявили двох чоловіків на автомобілі УАЗ. Перевірка автотранспортного засобу показала, що в багажному відсіку авто знаходилася туша оленя і дві одиниці нарізної зброї,два чохли до них та 22 набої калібру «30-06». Зброя була обладнана оптичними прицілами для нічного полювання.

Мисливські рушниці вилучено, автомобіль порушників доставлено на спецмайданчик поліції. На порушників чекає відповідальність за частиною 2 статті 248 Кримінального Кодексу України. Порушення правил полювання, якщо воно заподіяло істотну шкоду, а також незаконне полювання в заповідниках або на інших територіях та об'єктах природно-заповідного фонду, або полювання на звірів, птахів чи інші види тваринного світу, що занесені до Червоної книги України, вчинені службовою особою з використанням службового становища, або за попередньою змовою групою осіб, або способом масового знищення звірів, птахів чи інших видів тваринного світу, або з використанням транспортних засобів, або особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею караються штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

26 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів