Закарпатські прикордонники побачили в Тисі тіло юного контрабандиста

Закарпатські прикордонники побачили в Тисі тіло юного контрабандиста
Організатори контрабандного бізнесу на Закарпатті у пошуках наживи шукають все нові й нові способи незаконного переміщення курива та залучають до цього молодих хлопців, а нерідко й неповнолітніх.

 

При цьому вони не гребують ані здоров’ям, ані їхнім життям. Минулого року було зафіксовано кілька випадків загибелі мешканців Закарпаття, скоріш за все, під час переправлення сигарет через Тису.

І от учора в ході патрулювання прикордонний наряд відділу «Тячів» Мукачівського загону помітив у річці Тиса тіло людини у гідрокостюмі, яке течією відносило до румунського берега. По даному факту відразу було поінформовано відділення Національної поліції та прикордонну поліцію Румунії. Невдовзі румунська сторона повідомила, що виявлена особа - хлопець років 18. Наразі його особа встановлюється та перевіряються обставини загибелі.

Відмітимо, що загалом з початку року українські прикордонники вже затримали більше 40 осіб, які використовували гідрокостюми, переправляючи куриво в суміжні країни.

Держприкордонслужба вкотре звертається до мешканців прикордоння із закликом не піддаватися на пропозиції зловмисників долучатися до незаконної діяльності та не наражати своє життя і неповнолітніх на небезпеку, – повідомляє Державна прикордонна служба України.

 

26 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів