Що і де сьогодні роблять ужгородські комунальники

Що і де сьогодні роблять ужгородські комунальники
Сьогодні в Ужгороді продовжують капітальний ремонт тротуарів на вулицях Закарпатській (викладають ФЕМ-плитку, встановлюють бортові камені), Собранецькій (підготовчі роботи), капітальний ремонт вулиці Антонівської (викладають кам’яну бруківку під залізничним мостом), капітальний ремонт внутрішньоквартальної території пр. Свободи 3-25 (підготовчі роботи, вивозять демонтоване старе асфальтобетонне покриття), капітальний ремонт вулиць Чайковського (підготовчі роботи) та Заньковецької (вирівнювання бортових каменів). Усі ці роботи виконує фірма КБК.

 

Триває також капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій. Зокрема, працівники ПП Авант вирівнюють бортові камені, роблять тротуари на вул. Докучаєва, 4-6, ТОВ Елітстройград такі ж роботи робить на Легоцького, 58, а ТОВ Фем-Билдинг – на Заньковецької ,77- вул. Легоцького, 21,23.

ТОВ "Укршляхбуд" сьогодні проводить підготовчі роботи, підняття люків та зливоприймачів у рамках поточного ремонту дорожнього покриття вулиці Керченської, ТОВ УШБУ-58 – такі ж роботи на Берчені та Тімірязєва, а комунальне підприємство КШЕП – на вул.8 Березня. 

Працівники підприємства "Сембілдінг" прибирають будівельне сміття на вулицях, де проводять поточний ремонт.

«Закарпателектробуд» міняє лампи вуличного освітлення на вулиці Лермонтова, вздовж пішохідної доріжки на 8 Березня і ремонтує трансформаторну підстанцію на Гранітній.

«УжАгромікс» косить біля русла Ужа нижче набережних Ботанічної та Незалежності, садять квіти на площі Ш. Петефі і на вулиці Л.Толстого, поливають раніше висаджені в місті рослини.

Уночі місто прибирали з використанням спецтехніки, а з самого ранку «АВЕ Ужгород» ще раз перевірило території біля шкіл щодо стихійних сміттєзвалищ, вивезли непотріб. Фірма «АВЕ» сьогодні також косить на вулиці Боженка та скверики біля обласної державної адміністрації.

Джерело: прес-служба Ужгородської міськради

 

26 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів