Сміх, сльози, вишиванки, зворушені батьки, напутні слова вчителів, – в Ужгороді пройшов Останній дзвоник

Сміх, сльози, вишиванки, зворушені батьки, напутні слова вчителів, – в Ужгороді пройшов Останній дзвоник
Сьогодні він зібрав на урочисті лінійки всіх ужгородських школярів.

 

Цей день завжди незабутній, особливо для випускників. Цьогоріч їх в обласному центрі Закарпаття – 1229: 718 одинадцятикласників та 1151 дев'ятикласників.

Усіх, хто відзначає сьогодні свято Останнього дзвоника, привітав Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, який завітав на свято до Лінгвістичної гімназії. "Щиро вітаю вас, дорогі діти, педагоги, батьки із закінченням навчального року. Для багатьох школярів розпочинається весела пора – канікули, коли ви зможете відпочити та набратися сил. Хвилююча і водночас радісна мить сьогодні – для наших випускників: уже за кілька тижнів, склавши усі ЗНО, ви підете у самостійне життя. Підете із солідним запасом знань, які ви отримали протягом 11 років навчання. Переконаний, що здобуті знання допоможуть вам у житті долати всі труднощі. Бажаю здобути професію і стати успішними, бути справжніми патріотами нашої країни, нашого міста, краю. Завжди пам’ятайте настанови ваших учителів, завжди прагніть нових звершень, нових висот".

За традицією на урочистих лінійках найкращих учнів нагороджували грамотами та подяками, співали пісні, танцювали вальс, проводжали шкільне життя, запускаючи синьо-жовті повітряні кульки у небо.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

26 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів