П’яні водії на Закарпатті "хвацько" кермують автівками і скутерами, доки не натраплять на патрульних...

П’яні водії на Закарпатті "хвацько" кермують автівками і скутерами, доки не натраплять на патрульних...
Місцеві поліцейські за минулу добу затримали трьох нетверезих водіїв, в одного із них виявили 4 проміле алкоголю.

 

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Ужгородському та Хустському районах.

В селі Горінчево Хустського району наряд ГШР зупинив «ВАЗ-2106».  Автомобіль здійснював маневри, не повідомляючи про це інших учасників дорожнього руху відповідними світловими сигналами. Водій не мав ніяких документів і перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили аж 4 проміле алкоголю.

За аналогічне порушення працівники поліції зупинили скутериста в с.Стеблівка Хустського району. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

Ще одного скутериста працівники поліції спіймали в смт.Середнє Ужгородського району.  Водій їхав без номерного знака та не мав захисного шолома. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, зізнався, що вживав алкогольні напої, але від медосвідчення відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали адмінпротокол.

На всіх правопорушників було складено адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння).

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

26 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів