Екологічного вандала затримав на Закарпатті патруль "Нацкорпусу"

Екологічного вандала затримав на Закарпатті патруль "Нацкорпусу"
З допомогою трактора він варварським способом добував гравій на річці Латориця.

 

Представники «Азовського руху» Закарпаття продовжують боротьбу  з різноманітними «бізнесменами», які дбаючи про власний гаманець забули про честь та гідність.

Ми на нашому сайті вже неодноразово Вам розповідали про затримання браконьєрів, вантажівок з незаконною деревиною та про інші акції, головною метою яких є захист та збереження природи в нашому мальовничому краї.

При проведенні патрулювання річки Латориця на Мукачівщині екопатруль «Національного Корпусу» Закарпаття виявив трактор, який по – варварськи викопував гравій в гирлі річки.

На прохання активістів пред’явити документи, тракторист відповів, що не має при собі жодних паперів, так як, всі вони знаходяться в його «шефа», мешканця селища Чинадієво Віталіка.

Після нетривалого спілкування екопатруль визвав на місце правопорушення представників Нацполіції.

Через деякий час до трактора приїхав  вантажний автомобіль «ЗИЛ», водій котрого розповів, що теж «працює» на вже відомого Віталіка і приїхав за гравієм.

Коли на місце правопорушення прибули представники поліції, тракторист та водій вантажівки набралися впевненості та відмовились від своїх слів, посилаючись на статтю 63 Конституції України.

Так як доказів, що водій вантажівки «ЗИЛ» причетний до даного правопорушення не було, представники поліції відпустили його , а на тракториста склали протокол через відсутність документів та направили на перевірку по вмісту алкоголю та наркотичних речовин.

«Національний Корпус» Закарпаття попереджує всіх тих, хто хоче наповнити власну кишеню за рахунок природних ресурсів Закарпаття. Ми ніколи не припинимо з вами цю боротьбу, тому  що наше покоління зобов’язане залишити після себе природний  ресурс для здоров’я та процвітання наступних поколінь української нації.

Джерело: “Національний Корпус” Закарпаття

 

28 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів