33-річного зарічанина депортували на Закарпаття з США через "Бориспіль"

33-річного зарічанина депортували на Закарпаття з США через "Бориспіль"
Наш краянин переховувався за океаном від слідства за вчинення тяжкого злочину.

 

Днями в аеропорту «Бориспіль» столиці працівники Іршавської  поліції затримали 33-річного мешканця с.Заріччя Іршавського району, який скоїв удома тяжкий злочин і переховувався від слідства у США.

У лютому ц.р. із ножовим пораненням до Іршавської районної лікарні було доставлено 35-річного мешканця м.Іршави. Як встановили працівники поліції, потерпілого поранив ножем у центрі міста 33-річний житель с.Заріччя. Злочинець з місця пригоди втік. Потерпілий ледь дійшов до місцевого кафе, де йому викликали «швидку». Лікарі порятували життя молодого чоловіка.

За даним фактом Іршавська поліція відкрила кримінальне провадження за ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), де передбачено позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Однак фігурант справи переховувався від слідства. Спочатку в Україні, а далі виїхав до Європи, звідки попрямував до США. Працівники Іршавської  поліції вжили  ряд заходів  щодо встановлення місця перебування злочинця та депортації його в  Україну. Іршавський суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді затримання та доставлення в суд.

І от минулого тижня втікача було депортовано із США в Україну. Працівники Іршавського відділення поліції виїхали в аеропорт «Бориспіль» м. Києва, де затримали 33-річного мешканця села Заріччя та доставили його до Іршавського райсуду. Там йому було обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою строком на 60 днів. Досудове розслідування у справі триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області    

 

29 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів