Замість офіційної перемоги в «Лісорубів» вийшла товариська зустріч

Замість офіційної перемоги в «Лісорубів» вийшла товариська зустріч
У неділю, в Ужгороді на запасному полі стадіону «Авангард» відбувся матч ІІІ-го туру між ужгородськими «Лісорубами» та лідерами чемпіонату – київськими «Бандитами».

 

Команди як і належить зібралися на бій, приготували поле до гри, зібралася чимала кількість вболівальників, красиві чер-лідери. Всі очікували побачити справжнє видовище, яке в результаті й відбулося. Але матч зі статусу офіційного перетворився в товариський, все через збій в організації в федерації – не з’явилися судді.

Як зазначив у коментарі нашому сайту президент обласної федерації американського футболу Федір Шандор: «Цього дня в Україні проходили одразу п’ять поєдинків чемпіонату  з американського футболу, а суддівських бригад на цілу країну є лише чотири, тож на «ужгородський поєдинок» їх не вистачило. Тож представники команд домовилися, що результат матчу буде нічийний, лише в кінці сезону в разі однакової кількості очок будуть враховані забиті-пропущені м’ячі в цій зустрічі».

Тим не менш, глядачі таки побачили матч, яскраві моменти цієї видовищної гри, яка набирає популярності в Україні. Загалом, поєдинок завершився перемогою «Лісорубів» – 34:12.

Без врахування матчів цього туру ужгородці йшли на третьому місці, на другому були київські «Бульдоги» ( в обох команд по 4 очки), а лідирували київські «Бандити» з 6-ма очками.

Наступний матч наша команда проведе на виїзді в Києві 10 червня проти місцевих «Бульдогів». Окрім цієї зустрічі в чемпіонаті ужгородці зіграють ще два поєдинки : в Ужгороді з київськими «Патріотами» (1 липня) та на виїзді з «Бандитами» (16 липня).

Семен МИХАЙЛИК

 

29 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів