За вкрадену електроенергію споживачам Закарпаття нараховано майже 248 тисяч гривень

Фото з мережі Інтернет
Фото з мережі Інтернет
У період із 22 по 28 травня 2017 року працівниками ПрАТ «Закарпаттяобленерго» виявлено 38 фактів крадіжки електричної енергії.

 

Зокрема, було складено 26 Актів про порушення Правил серед населення та 12 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Тячівському та Хустському районах (6 та 5 порушень відповідно). Найчастіше незаконно споживали електроенергію за допомогою пошкодження приладу обліку, пошкодження та зриву пломб, втручання в роботу засобу обліку з метою зміни його показів, а також зриву індикаторів впливу постійного (змінного) магнітного та електричного полів.

У юридичному секторі факти крадіжок було виявлено у 7-ми районах. Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу приладу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та пошкодження індикаторів впливу магнітного поля) та пошкодження або зрив пломб.

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 247,88 тис. грн, із яких:

-    у побуті – на суму 141,37 грн;

-    у юридичному секторі – на суму 106,51 тис. грн.

Джерело: Прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

29 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів