Керманичі автівок, через зіткнення яких на Закарпатті постраждали 3 людини, були тверезі

Керманичі автівок, через зіткнення яких на Закарпатті постраждали 3 людини, були тверезі
Такі результати медекспертизи.

 

Правоохоронці розпочали досудове розслідування у справі скоєння дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими на в‘їзді у село Чабанівка, що на Ужгородщині. Нагадаємо, вранці 28 травня біля села Чабанівка Ужгородського району трапилася ДТП. У результаті зіткнення автомобілів «ВАЗ–2106» і «Форд Коннект» постраждали люди.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце аварії, встановила її обставини. З‘ясувалося, що водій «ВАЗ-2106», 29-річний мешканець Мукачівського району, їдучи трасою Київ-Чоп, під час повороту у село Чабанівка не надав переваги автомобілю «Форд Коннект» під керуванням 24-річного жителя Свалявщини. У результаті сталося зіткнення автівок.

Внаслідок автопригоди постраждали водій і 19-річна пасажирка «ВАЗ-2106», а також 45-річна пасажирка «Форда». Їх доправлено до медзакладів з численними травмами.

Уже відомо, що водії обох автівок були тверезі.

За фактом ДТП поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Слідство у справі триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

29 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів