Закарпатські рятувальники вчили людей безпечно поводитися в літній період

Закарпатські рятувальники вчили людей безпечно поводитися в літній період
29 травня, у Воловецькому та Берегівському районах працівники ДСНС провели пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів Скотарське та Гут відповідно. Головною метою заходів було ознайомлення громадян з правилами безпечної поведінки в літній період.

 

У с. Скотарське Воловецького району спочатку рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу  з  працівниками сільської ради, де обговорили проблемні питання, що стосуються дотримання правил пожежної безпеки в побуті, нагадали правила поведінки під час відпочинку в лісопаркових зонах та на водних об’єктах. Другим етапом стало проведення відкритого уроку для дітей літнього мовного табору «Вундеркінд», який діє на базі Скотарської ЗОШ І-ІІ ступенів та місцевого дошкільного навчального закладу. Загалом, у заході взяло участь 70 малюків. Діти з захопленням слухали поради рятувальників про безпечний літній відпочинок та розглядали пожежний автомобіль і його оснащення. Дошкільнята  ставали в чергу аби приміряти пожежні каски, а школярі – одяг рятувальника. Найбільше всі зраділи коли рятувальники демонстрували гасіння умовної пожежі з подачею води, а потриматися за пожежний ствол прибігли навіть найменші вихованці дитячого садочку.

На згадку про візит рятувальників всі отримали кольорові листівки з основними правилами поведінки в різних екстремальних ситуаціях. 

У Берегівському районі рятувальники акцентували свою увагу на інформуванні місцевого населення про стан з пожежами та наслідками від них. Озброївшись агітаційними матеріалами вони здійснювали подворові обходи місцевих мешканців, спілкувалися з власниками та звертали їх увагу на дотримання правил пожежної безпеки у побуті: недопущення вогняного лиха через необережне поводження з вогнем, через порушення пов’язані з монтажем та експлуатацією електроустановок та електроприладів.

Окремо відвідали й заклади з масовим перебуванням людей та проводили інформаційну роботу з обслуговуючим персоналом.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

29 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів