Манчестер Юнайтед і Аякс: хто кого?

Манчестер Юнайтед і Аякс: хто кого?
Минулий тиждень ознаменувався повними напруження і пристрастей півфіналами Ліги Європи. Фіналісти визначені — МЮ і Аякс. Фінал відбудеться в Стокгольмі на Френдс Арена вже рівно через тиждень — 24 травня 2017 року.

 

Кому дістанеться Кубок Європи і місце в Лізі чемпіонів? Дивіться фінальну сутичку, стежте за останніми новинами на Футбол 24.

Перемога принесе гравцям Манчестер Юнайтед 51 мільйон євро

Зарплата червоних дияволів, які брали участь у розіграші ЛЄ, за умови перемоги над Аяксом 24 травня в наступному сезоні виросте на 25%. Офіційні призові за перемогу в ЛЄ становлять 1 мільйон євро, але це для манкуніанців дрібниці в порівнянні з тим, наскільки вони можуть збагатитися, обігравши Аякс.

Гравці Манчестер Юнайтед не отримують бонуси: це і є особливість їх винагород. Якщо вони виходять переможцями сезону, то мають 25% надбавки до зарплати майбутнього сезону, але якщо програють, то позбавляються чверті зарплати на весь сезон.

Шляхом простих підрахунків, відштовхуючись від розмірів гонорарів гравців, які взяли участь у розіграші Ліги Європи, завоювання Кубка Європи і потрапляння до Ліги чемпіонів (це обумовлюється при постановці завдань перед командою на весь сезон) обійдеться клубу в 38 мільйонів фунтів або 51 мільйон євро. Це рекордний призовий фонд за один матч за всю історію світового футболу.

Моурінью планує потрапити до Ліги чемпіонів із розгромною перемогою

Тренер червоних дияволів налаштований рішуче. За три дні до фіналу Ліги Європи повинен відбутися заключний матч чемпіонату Англії. Португалець хоче виставити на цю гру дублюючий склад.

Червоним дияволам ще потрібно відіграти 3 матчі в АПЛ, а у підопічних Боша буде дванадцять днів, щоб підготуватися до фінальної гри. Саме тому Жозе Моурінью вирішив змінити склад в заключному матч АПЛ. Як він зазначив, абсолютно неважливо, якою буде ця гра: команда повинна завоювати Кубок Європи і отримати місце в Лізі чемпіонів.

Петер Бош: Аякс заслужено вийшов у фінал ЛЄ

На думку головного тренера Аякса, півфінальний матч з Ліоном мав хороший старт, але підсумок вийшов неоднозначним. Перший тайм пройшов під контролем Аякса, однак після того, як суперник отримав право забити пенальті і пізніше забив один гол, гравці Аякса були придушені. Суперник випереджав за рахунком, але команда добре показала себе в першому таймі. Після перерви Ліон створював гострі моменти, активно пресингував до кінця гри. Однак амстердамці вистояли і за результатами двох матчів потрапили у фінал Ліги Європи. Завдяки перемозі на домашньому матчі з рахунком 4:1, незважаючи на поразку з Ліоном 3:1, Аякс дістався до фіналу, де і зустрінеться з Манчестер Юнайтед.

Дивіться матчі і стежте за новинами Ліги Європи на Футбол 24.

 

30 травня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів