Закарпатським декларантам податки в бюджет із задекларованих доходів треба сплатити до 1 серпня

Закарпатським декларантам податки в бюджет із задекларованих доходів треба сплатити до 1 серпня
Декларанти Закарпатської області, котрі подали податкові декларації про доходи за 2016 рік і визначили до сплати ПДФО та військовий збір, до 1 серпня 2017 року повинні перерахувати вказані суми до бюджету, – нагадують в ГУ ДФС у Закарпатській області.

 

Фахівці органів ДФС краю зазначають, що у європейському співтоваристві саме практика загального декларування доходів – основа не лише високої податкової культури в суспільстві, а й добробуту місцевих громад. Таким чином, кожен, хто подав декларацію про доходи за минулий рік, та спрямує до бюджету податки, зробить свій індивідуальний внесок у добробут нашої країни та територіальної громади, де проживає.

Зауважимо, щороку місцеві бюджети за підсумками деклараційної кампанії, отримують додаткові мільйонні надходження. Наразі громадяни Закарпаття, котрі подали річні податкові декларації про отримані у 2016 році доходи, визначили до сплати 9,4 млн грн, з яких 4,5 млн грн вже сплачено до бюджету.

У головному органі ДФС області звертаються з проханням до тих декларантів, котрі ще не виконали свої податкові зобов’язання, у визначені законом терміни сплатити належну суму податків до бюджету, адже це дуже важливий крок, оскільки сплачені кошти надійдуть для потреб армії та виконання соціально-економічних програм держави та органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що в області громадяни подали 4547 декларацій про доходи, отримані у 2016 році, разом відзвітувавши про 408,9 млн грн отриманих торік доходів. Варто зазначити, що цьогоріч в краї свої доходи задекларували 25 мільйонерів.

ДФС у Закарпатській області

 

02 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів