Чому прокидатися рано вранці корисно для здоров’я?

Чому прокидатися рано вранці корисно для здоров’я?
Не всі з нас люблять ранній ранок.

 

Одні спеціально прокидаються рано, щоб помилуватися світанком, а інших за ноги з ліжка не витягнути і ці «ну ще 5 хвилин». Проте вчені давно твердять, що ранні підйоми — дуже корисні для загального здоров’я і самопочуття.

Сніданок

Як відомо, сніданок вважається основним прийомом їжі. Але прийом їжі в 11:00 дня — це не сніданок, як ми звикли його називати, а вже обід. Сніданок за всіма правилами починається в 7 і триває до 9. Люди, які не пропускають сніданки — завжди у формі, не страждають зайвою вагою, мають відмінне самопочуття. Вони встигають за день набагато більше, ніж ті, хто пропускає головний денний заряд енергії.

Ніякої метушні, а значить і стресу

Ось їдете ви на роботу на метро, ??як в консервній банці. Нервуєте, вас все дратує, бо вранці зібратися як слід не встигли, прокинулися за 15 хвилин до виходу, почистили зуби і ось ви вже біжите в сторону офісу. А тепер уявіть таку картину: ви прокинулися за 3-4 години до початку вашого робочого дня. Заварили собі ароматну каву, неспішно насолоджуєтеся вранці і читаєте всі що відбулися за ніч новини. Потім зробили зарядку або сходили на пробіжку, а після у вас ще багато часу для того, щоб приділити його своєму зовнішньому вигляду.

Результат: на роботу ви приходите в чудесному настрої, адже вже з самого ранку ви присвятили багато часу собі коханим, виглядаєте чарівно, а на обличчі у вас сяюча посмішка. Крім того, ви зберегли неймовірну кількість нервових клітин, неспішно поснідали і зробили зарядку, а все це в комплексі дуже корисно для здоров’я!

Ви більше не будете перевтомлюватися

Ранковий підйом дозволяє встигати набагато більше. І справа не тільки в часі, якого у вас стає більше, а й у тому, що виконувати якісь завдання пов’язані з розумовою діяльністю вранці набагато простіше і продуктивніше. Правильно розподілений час позбавить вас від швидкої стомлюваності. Спробуйте і вже через тиждень ви будете уважніші і бадьоріші.

korysniporady.com.ua

 

02 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів