Спортсмени з особливими потребами Закарпаття перемогли у міжнародних змаганнях

Спортсмени з особливими потребами Закарпаття перемогли у міжнародних змаганнях
Напередодні, 2 червня, у словацькому місті Михайлівці відбулись масштабні міжнародні змагання спортсменів-інвалідів. Втретє в них активну участь прийняли спортсмени-інваліди з Закарпатської області.

 

У змаганнях, крім українців, прийняли участь спортсмени-інваліди Словаччини і Угорщини. Відрадно, що українська збірна у цих змаганнях зайняла перше командне місце. Зокрема, з настільного тенісу перше місце зайняв Олександр Лизанець, з штовхання ядра перемогу здобув Іван Реміцький, а друге місце посів Юрій Сидун, з дартсу чемпіоном став Олександр Лизанець, а друге місце зайняв Юрій Сидун, з бігу на 50 метрів друге місце зайняв Андріан Опачко.

За збірну України виступали спортсмени-інваліди Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова – Олександр Лизанець).

Організатором змагань виступила Михайловецька районна рада Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова).

Після виснажливого турніру, який закінчився справжнім тріумфом для української збірної, закарпатські параолімпійці встигли відпочити на озері Шірава, де вода вже достатньо прогрілась для купання.

Закарпатські спортсмени-інваліди висловлюють щиру подяку меценатам Форкошу Сергію, Чубірці Володимиру, Кузьмічу Олександру, супермаркетам «Сільпо», «Вопак» та «Осетія» за щиру і всебічну допомогу нашій збірній.

Олександр Лизанець

 

03 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів