Зробімо свою малу батьківщину чистішою!

Зробімо свою малу батьківщину чистішою!
Виходячи з цього, п’ятницю та суботу на закарпатській Свалящині оголосили днями санітарної очистки та благоустрою населених пунктів.

 

Тут стартував місячник з озеленення, благоустрою і поліпшення санітарного стану населених пунктів, земельних ділянок, річок, струмків на території Свалявського району.

П’ятницю та суботу оголошення днями санітарної очистки та благоустрою населених пунктів. Розпочато місячник благоустрою акцією «Зробімо Свалявщини Чистішою». Участь у зазначеній акції взяли державні службовці усіх рівнів понад 150 чол. В ході проведення акції проведено ліквідацію несанкціонованих звалищ в кількості понад 40 од., в межах смуг від поводу автомобільних доріг району за напрямами «Свалява-Пасіка», «Свалява-Стройно-Дусино-Керецьки», та автомобільної траси державного значення «Київ-Чоп».

Очищено придорожніх смуг більше 60 км., та централізовано (ВУКГ м. Свалява) здійснено вивіз несанкціонованого сміття в кількості понад 180 м.куб. на міське звалище, зібрано понад 450 мішків побутових відходів. Також в межах міста Свалява, проведено очистку річки Свалявка (протяжністю біля 0,8 км) та прилеглу територія біля мосту річки Латориця.

Працівниками виробничого управління комунального господарства м. Свалява спільно з студентами Свалявського технічного коледжу здійснено очищення міського парку ім. І.Франко, що в місті Свалява. Такі ж самі акції проведено у всіх населених пунктах району біля (сільрад, ФАПів, амбулаторій, ЗОШ, клубів, лікарень), інформує прес-служба Свалявської РДА.

 

03 червня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів