Журналісти відзначили професійне свято традиційним 16-м турніром

Журналісти відзначили професійне  свято традиційним 16-м турніром
Вже стало доброю традицією для команд представників крайових мас-медіа напередодні свого професійного свята під егідою обласної профспілки культури зіграти турнір з міні-футболу ім. славних спартаківців Карла Олага та Дмитра Калинича.

 

Цього разу в звитягах взяли участь 6 команд – ветерани АТО, журналісти з м. Берегово, команда ОДТРК «Тиса-1», колектив відділення журналістики «»Журфак Юнайтед», минулорічний чемпіон – гравці футбольного сайту «Лобда» та команда газети «Спорт-тайм».

За рішенням організаторів на початку турніру було проведено жеребкування, команди розподілилися на дві групи - в першій: ветерани АТО, команда Берегово та «Лобда», в другій: «Спорт-тайм», «Журфак Юнайтед» та «Тиса-1».

В першій групі «Лобда» без особливих складнощів переграла команду АТО, а потім «Берегово» й посіла першу сходинку. Атошники в запеклому протистоянні, програючи в рахунку – 0:2, зуміли створити камбек і перемагають берегівських журналістів – 4:3.

В іншій групі боротьба була більш гарячою – спочатку «Спорт-тайм» переміг «Журфак Юнайтед» - 3:1, далі ж «Тиса-1» з рахунком – 2:0 також здолала студентів-журналістів. В матчі за перше місце в групі «Тиса-1» зіграла внічию з колегами зі «Спорт-тайма»  - 1:1. Лише за рахунок більшої кількості забитих м’ячів газетярі спортивної газети обійшли телевізійників і здобули право грати за почесний  трофей = перехідний кубок з командою «Лобда».

У фінальному двобої вийшла по-справжньому безкомпромісна боротьба – нападник «спортаймівців» Олександр Сабадош відкрив рахунок у матчі, але наприкінці поєдинку молоді «лобдівці» відновили паритет, але вже на останніх хвилинах гри у підопічних Степана Селменського вийшла разюча атака з точним завершенням – 2:1. Таким став тріумф єдиної обласної спортивної газети.

Не менш бойовим стало протистояння за третє місце між командами «Берегово» (колектив ветеранів АТО грав поза конкурсом) та «Тиса-1». Доволі несподівано берегівські медійники повели в рахунку – 2:0, проте представники «Тиса-1» зібралися й зуміли зрівняти результат у матчі. Тож долю бронзових нагород команди вирішували в пробитті серії  післяматчевих пенальті.  Влучнішими у виконанні цих стандартів стали берегівці, які переграли телевізійників обласного каналу в серії пенальті – 2:1.

А далі відбулася урочиста мить нагородження, яку проводила голова облпрофспілки працівників культури Наталія Товтин, голова Закарпатського відділення НОКУ Іван Риляк та голова НСЖУ  в Закарпатській області  Віталій Мещеряков.

Роман СЕНИШИН

 

06 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів