Юні футболісти Срібної Землі посіли друге місце на турнірі у Вінниці

Юні футболісти Срібної Землі посіли друге місце на турнірі у Вінниці
У Вінниці нещодавно пройшов футбольний турнір «Utmost Cup» серед хлопців до 7-8 років. Загалом участь у змаганнях узяли 40 команд із різних регіонів України.

 

У категорії до 2010 р. н. змагалися свалявські юні футболісти. Під час групового етапу закарпатці в усіх чотирьох поєдинках здобули перемоги. У першій грі була «бита» вінницька «Нива» (9:1). Згодом колектив Івана Грубінки переміг київський «Арсенал» (4:0) та «Левів» із Козятина (3:2). А в заключній грі групового етапу представники Срібної Землі виявилися сильнішими за житомирське «Полісся» (4:2). Таким чином, зайнявши перше місце в групі, наші земляки потрапили в 1/4 фіналу.

У плей-оф свалявці продовжили свою переможну серію і здолали «Новатор» з Хмельницького (3:1). За вихід до фіналу нашим хлопцям необхідно було знову перегравати «Левів». Цього разу арбітр зафіксував звитягу з рахунком 3:1. На жаль, переможна хода була зупинена в головній грі турніру. Київські «Чемпіони» виявилися сильнішими за свалявське «Сузір’я» (0:2).

В окремих номінаціях відзначилися й закарпатці: кращим гравцем турніру визнано Іллю Феделеша, кращим нападником – Давида Русина, а кращим захисником – Віталія Суботовського.

Джерело: Голос Карпат

 

06 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів