Янукович вже виконує свою передвиборчу програму

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що в другому півріччі 2004 року з’явиться можливість збільшити прибуткову частину державного бюджету. Про це він сказав у своєму виступі на V з’їзді Всеукраїнського політичного об’єднання «Жінки за майбутнє», який підтримав його кандидатуру на пост президента України.

 

За його словами, вже напрацьована його програма як кандидата у президенти, яку він вже почав виконувати ?на посаді прем??ра?. В очолюваному їм уряді об??дналися люди з різними політичними поглядами, але сьогодні всі розуміють, що цей уряд ? професійною командою. Прем??р визнав наявність недоліків, але урядовці знають, що і як робити: ?Крок за кроком ми будемо все робити для виконання (урядової) програми?, переда? ?УН?АН?.

Також Віктор Янукович призвав політиків і громадськість об??днатися навколо вирішення проблем у державі, відзначивши, що не ?потрібно ділити людей на маленьких і великих, не ділити Схід та Захід. ?Ми повинні об??днатися і жити разом, тому що всіх нас об??дну? бажання жити краще?, сказав прем??р, пообіцявши також сприяти вирішенню проблем жінок в Україні.

Крім того, Янукович подякував ?Жінкам за майбутн??, які підтримали його кандидатуру на пост президента: ?Вона для мене дуже важлива, вона да? мені сили для перемоги, і разом з вами, я впевнений, ми переможемо?.

Раніше ForUm повідомляв, Всеукраїнське політичне об??днання ?Жінки за майбутн?? підтримало прем??р-міністра Віктора Януковича кандидатом на пост президента України.


ForUm

 

05 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів