"Мукачівська справа" тягнеться ще з липня 2015-го року

"Мукачівська справа" тягнеться ще з липня 2015-го року
Саме тоді в Мукачеві стався конфлікт зі стріляниною, у якому однією зі сторін були члени "Правого сектору".

 

Як повідомляє прес-служба "Правого Сектору", напередодні прокурор Шененко представив позицію державного обвинувачення і запросив у суду визнати винними всіх чотирьох у всіх інкримінованих їм злочинах і призначити покарання за тим методом, коли важча стаття поглинає легшу. В даному випадку - 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна, а також розділити вартість судових витрат (експертизи, більше 200 тис. грн.) між обвинуваченими солідарно.

"Правосекторівці", ви вільні!"

Адвокати правосекторівців, Роман Бухтояров, Оксана Андрейкович та Олена Сторожук, всі робили акцент на абсурдності обвинувачення, недопустимості доказів, а також на недоведенні вини обвинувачених по жодній статті. Запросили в суду виправдати всіх чотирьох за всіма статтями.

Обвинувачені Бурча, Горбенко, Мунчак та Деяк в дебати не вступали, а свою думку висловили під час так званого "останнього слова".

У п’ятницю, 23 червня,  о 10.00 відбудеться заключне судове засідання щодо «мукачівської справи» (місто Мукачево, вулиця Льва Толстого, 13). Тоді ж буде проголошено й вирок.

 

10 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів