П’ятнадцятирічний підліток-закарпатець взяв автівку "просто покататися"!

П’ятнадцятирічний підліток-закарпатець взяв автівку "просто покататися"!
Не власних батьків, а свого товариша.

 

Днями до правоохоронців звернувся 26-літній мешканець смт.Великий Березний із повідомленням про угон його автомобіля.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, заявник на автомобілі «ВАЗ 21063» приїхав до свого 41-річного знайомого. На той час у товариша гостював 15-літній хлопець. Чоловік залишив авто на подвір’ї незачиненим, а сам із господарем увійшов до будинку. 

Невдовзі власник автомобіля помітив відсутність транспортного засобу, не було на подвір’ї і неповнолітнього гостя.

Через кілька хвилин чоловік знайшов свій «ВАЗ 21063»  за кілька десятків метрів на узбіччі вулиці. Автомобіль був пошкоджений: вибиті переднє та заднє вітрове скло, ліве заднє та ліве переднє крило та дах.

Правоохоронці провели огляд транспортного засобу та за згодою власника доставили «ВАЗ 21063» на спецмайданчик Великоберезнянського відділення поліції.

Поліцейські Великоберезнянського відділу поліції розшукали та затримали викрадача авто: 15-літнього жителя Великого Березного. За словами хлопця, він просто хотів прокататися вулицею, проте не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і пошкодив чуже авто.

За фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 289  Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом з будь-якою метою).

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів