Закарпатці проголосували за стабільну вертикаль адвокатського самоврядування України

Закарпатці проголосували за стабільну вертикаль адвокатського самоврядування України
Напередодні, 9 червня, за один день пройшов Звітно-виборний з’їзд адвокатів України.

 

Українські адвокати на своєму З’їзді показали здатність консолідуватися. Були дотримані всі процедурні моменти. Жодних обгрунтованих правових підстав оскаржувати проведення форуму адвокатів та прийняті на ньому рішення немає!

Намагання в будь-який спосіб зірвати проведення цього з’їзду виявились невдалими, оскільки адвокатська спільнота України продемонструвала здатність об’єднання заради досягнення конструктивних цілей та розвитку вітчизняної адвокатури

Висовуючи кандидатуру Лідії Ізовітової на пост голови Національної асоціації адвокатів України, голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош зазначив: «Я висловлюю консолідовану думку адвокатів Закарпаття. На сьогодні Лідія Ізовітова є безспірним лідером адвокатури України».

Вертикаль адвокатського самоврядування, сформована на підставі чинного профільного закону, за чотири з половиною роки існування довела свою ефективність, і це є об’єктивною реальністю. Делегати з’їзду повторно обрали Лідію Ізовітову на найвищу посаду в органах адвокатського самоврядування України та прийняли інші важливі рішення для функціонування системи вітчизняної адвокатури, про що громадськість буде поінформовано з офіційних джерел.

Перший кабельний за матеріалами прес-служби Ради адвокатів Закарпатської області

 

10 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів