Закарпаття готується до "опришківського" марафону ...на велосипедах!

Закарпаття готується до "опришківського" марафону ...на велосипедах!
Хоч до «заїзду опришків» на Рахівщині ще майже три місяці, але роботи щодо його достойного проведення розпочались заздалегідь.

 

Починаючи з 29-го квітня та закінчуючи 9-им травня, на території Рахова працювала команда спеціалістів-волонтерів з Сумщини під керівництвом головного судді змагань Віктором Швидким. За короткий термін перебування сумчанам вдалося взяти участь в організації та будівництві нової траси в урочищі Буркут для початківців «Любителі» та траси для чемпіонату по Крос-Кантрі-2018 року, протяжністю два з половиною кілометра. Також, оптимізували фінішну пряму для досвідчених спортсменів основної траси й обстежили нову стежку МТВ-марафону цьогорічних гонків, що в районі озера Герешаска.

Варто зазначити, що вже зроблене та те, що тільки варто виконати, є значною заслугою спонсорів та співорганізаторів, а це: готелі «Рахів», «Європа», «Оленка», «Рахівщина», «Меґора» та «DREAM Hostel», садиби «у Еріка», «Плай», «у Руслани», «у Петра», ресторани «Європа», «Рандеву», «Веранда» і турцентр «Гуцульська світлиця». На особливу подяку заслуговують керівництво ДП «Рахівське ЛДГ» (за розбудову нових стежок) та римо-католицька громада міста (за надання їдальні для волонтерів).

Джерело: Зоря Рахівщини

 

10 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів