Футбольний поєдинок в Ужгороді видався вкрай "гарячим"

Футбольний поєдинок в Ужгороді видався вкрай "гарячим"
Одних тільки жовтих карток було показано аж вісім!

 

Вчорашній матч між ФК «Минай» та «Севлюш» у 7-му турі чемпіонату Закарпаття в Ужгороді виправдав усі сподівання вболівальників, які, до речі, коректно себе вели й не провокували один одного. Та й у цілому хоч гра була «гарячою» (завершилася внічию 3:3, арбітр зустрічі показав 8 жовтих карток, а дві в сумі ще й принесли господарям вилучення Роберта Смокоровського на 62 хв.) не можна охарактеризувати як грубу. Справжнє чоловіче суперництво з двома різними таймами для кожного з колективів.

Перша сорокап’ятихвилинка була за господарями. Вони більше атакували й зуміли забити три голи. Спочатку відзначився Роберт Смокоровський (16 хв.). Потім красиво «ножицями» через себе. замкнувши передачу поруч із лінією воротарського майданчика, тріумфував Владислав Образцов (30 хв.). Невдовзі ж атака правим флангом із пасом до воротарського майданчика дозволила результативно зіграти Василю Пиняшку. Могли виноградівці пропустити й четвертий гол до перерви, та один із небезпечних ударів буквально з лінії воріт перевели на кутовий. Власне севлюшці не опустили рук, однак у нападі в перші сорок п’ять хвилин створити щось результативне ніяк не виходило. В основному через дії захисту суперника.

Після перепочинку ситуація кардинально змінилася. Чи то господарі розслабилися, чи гості зрозуміли, що й так втрачати нічого, але на початку другого тайму виноградівці двічі розписалися у воротах Дмитра Бабенка. Своє слово на 52 і 54 хв. сказали лідери команди Михайло Реплюк та Юрій Чонка. А коли згодом минайці лишилися в меншості, то психологічна й чисельна переваги тільки додали чинному срібному призерові чемпіонату впевненості в діях. І автором гола, що назрівав, на 80 хв. став Михайло Чедрик, котрий вийшов на заміну. Перед цим, до речі, він небезпечно завдавав удару головою, та відмінну реакцію продемонстрував страж воріт минайців.

У подальшому хоч часу лишалося не так багато, але відзначитися могли і одні, і інші. Зокрема, у господарів прицільно пробивав (але все ж над поперечиною) Владислав Микуляк, а на «другому поверсі» замикав передачу зі «стандарту» Олексій Шпак. У виноградівців зі штрафного мав нагоду відзначитися Юрій Чонка. Та, видно. футбольні боги вирішили зберегти інтригу в чемпіонаті. А отже, у турнірній таблиці зберігається двовладдя!

Микола Гібалюк, головний тренер команди «Минай»: «Перший тайм був одним із найкращих за всю мою тренерську кар’єру. Команда відіграла його практично ідеально. Після перерви два «стандарти», незрозумілі голи… Мені здається, у другому таймі трошки випустив гру зі своїх рук і арбітр зустрічі, але в цілому я задоволений. Футболісти подарували вболівальникам хороший матч. Нічого страшного не сталося. Продовжимо працювати й змагатися за чемпіонство».

Володимир Талабірчук, начальник команди «Севлюш»: «Я ще напередодні матчу говорив, що мене влаштує й нічия, тому результатом задоволений. У цілому гра більше вдалася для вболівальників: трьом голам пораділи одні й трьом – інші. У першому таймі припускалися дитячих помилок, яких би не мали припускатися. У другому суперник, можливо, дещо розслабився, а ми навпаки, зібралися й забили досить швидко два дуже важливі м’ячі. Необхідно віддати належне й Чедрику, який вийшов на заміну та «освіжив» гру, коли «Севлюш» перейшов на тактичну схему «4-4-2» (із двома нападниками). У цілому вся боротьба попереду. Ще в першому колі будемо грати нелегкі матчі з полянцями й іршавцями. Потрібно змагатися за максимальний результат».

Володимир ТАРАСЮК, Фото Анастасія ПЕНЗОВА, ФФЗ

DSC_2933

DSC_2684

DSC_2699

DSC_2704

DSC_2706

DSC_2716

DSC_2717

DSC_2732

DSC_2748

DSC_2758

DSC_2788

DSC_2792

DSC_2836

DSC_2826

DSC_2899

DSC_2907

DSC_2909

 

12 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів