Юні ужгородці – србіні призери ватерпольного чемпіонату

Юні ужгородці – србіні призери ватерпольного чемпіонату
Ужгородська дитяча команда з водного поло ВК «Ужгород» виборола срібло у відкритому чемпіонаті України серед юнаків 2005 року народження та молодших з водного поло.

 

Змагання проходили у місті Дніпро з 6 по 11 червня. Ужгородці потрапили в групу з господарями.  Після перемоги над ними  перемогли команди з Києва та Львова. Але у фіналі, нажаль, програли іншій команді зі Львова з рахунком 3:9.

«Зразу поясню чому так: львів’яни всі 2005 року народження, а у нас лише четверо такого ж віку. Решта – молодші. Але можу з упевненістю казати, що хлопці боролись достойно, – зазначив тренер Володимир Гавриленко.

Батьки ж у свою чергу також дуже задоволені результатом змагань і влаштували для юних спортсменів пишну зустріч на залізничному вокзалі з кульками та подарунками. Після прибуття потягу всі вони кричали «Молодці!» та аплодували своїм діям. До привітань приєднались і пасажири, які їхали разом зі спортсменами.

Ужгородець Віталій Ковтун став найкращим воротарем чемпіонату. Як зізнався хлопець, йому дуже подобається цей вид спорту і він хочу займатись ним і надалі.

goloskarpat.info

 

13 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів