Де, Хто і Що робить сьогодні в Ужгороді

Де, Хто і Що робить сьогодні в Ужгороді
Працівники «УжАгроміксу» сьогодні в Ужгороді косять зелені зони на набережних Ботанічній, Православній, висаджують квіти на площі Кирила і Мефодія та прополюють квітник на площі Б. Хмельницького.

 

Крім того, працівники підприємства поливають висаджені у місті квіти, прибирають схили річки.

«Закарпателектробуд» ліквідовує пошкодження освітлення на пішохідному мості, фарбує опори вуличного освітлення на вулицях Тихій, Далекій. На вулиці Перемоги, 153-155 проводять підготовку до встановлення нових опор.

Працівники «АВЕ-Ужгород» косять зелені зони на вулиці Швабській, площі Петефі. Стихійні сміттєзвалища ліквідовують сьогодні на вулицях Одеській, Шопена, Станційній.

КБК продовжує викладати ФЕМ-плитку на вулиці Собранецькій (капітальний ремонт тротуарів), асфальтувати проїжджу частину на вулиці Заньковецької (капремонт), влаштовують покритя з ФЕМ-плитки на вулиці Закарпатській (капремонт тротуарів).

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій на вулицях Докучаєва, 4-6, Легоцького, 58 (вирівнюють бордюри, облаштовують тротуари), Керченській, 7 (викладають ФЕМ-плитку), вул.Заньковецької ,77- вул. Легоцького, 21,23 (влаштування бордюрів).

Працівники ТОВ «БК Капітальна» проводять підготовчі роботи до капітального ремонту тротуарів на площі Поштовій (розбирають покриття з фігурних елементів мощення).

Товариство «УШБУ-58» продовжує капремонт вулиці Берчені (підняття горловин колодязів), а ТОВ «Сем Білдінг» - поточний ремонт вулиці Легоцького (асфальтування, прибирання будівельного сміття).

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

13 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів