Апеляційний суд Закарпаття залишив мера Чопа під вартою

Апеляційний суд Закарпаття залишив мера Чопа під вартою
Щоправда, зменшивши розмір застави до 128 тисяч гривень.

 

У вівторок, 13 червня 2017 року, апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляційні скарги  захисників на ухвали слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду, якими застосовано щодо мера Чопа, підозрюваного за ч.3 ст. 368 КК України (Одержання неправомірної вигоди) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі один мільйон гривень та накладено арешт на тимчасово вилучене майно.

Вивчивши матеріали справи та заслухавши учасників судового процесу колегія суддів визнала,  що визначений місцевим судом розмір застави 1 млн. гривень з урахуванням доходів, які отримує підозрюваний, - є непомірним, не вбачала підстав для визнання у даній справі обставин, встановлених слідчим суддею як виключні випадки, що дають підстави для призначення застави у розмірі понад 625 прожиткових мінімумів, що відповідає 1 млн. гривень.

Відтак, з вищенаведених причин суд апеляційної інстанції краю залишив мера Чопа під вартою, зменшивши розмір застави до 128 тис. гривень, а також залишив у силі рішення слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду щодо  арешту майна.

Джерело: Прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області

"За ґрати ніхто нікого не садить": Москаль про ситуацію навколо чопських міських голів

Закарпатський суд виніс рішення взяти під варту Чопського міського голову

Третього "товариша" мера Самардака Ужгородський суд посадив під домашній арешт

 

13 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів