Віктор Балога відпочив у Хорватії

і зайнявся закарпатськими дітьми

 

Напевно, керуючись принципом ?діти ? наше багатство?, прес-конференцію голова ОДА розпочав із розповіді про те, як обласна влада вирішу? дитячі проблеми. Зокрема повідомив, що відкрито 4 школи для 1400 школярів ? у Мукачівському, Ужгородському, Берегівському районах та Міжгір?ї. Крім цього, за спонсорські кошти відкрита школа у Вилоку, в цьому ж селі планують відкрити й український навчальний заклад. До того ж губернатор пообіцяв забезпечити школи обладнанням за рахунок обласного бюджету.
Опіку?ться влада і безпритульними. Нині на Закарпатті функціону? 10 будинків сімейного типу (БСТ).12 вересня у селі Великий Раковець (?ршавщина) Віктор Балога разом із Миколою Томенком відкри? новий БСТ, а загалом до кінця року планують розпочати роботу 5?7 таких будинків.
Природно, що левова частка прес-конференції була присвячена конфлікту губернатора із закарпатськими газетами та Сергі?м Ратушняком. Віктор ?ванович підтвердив, що претензії до видань у нього суто символічні ? він хоче стягнути з них суму по 1 гривні. Решту суми в разі рішення суду на користь В.Балоги доведеться сплатити С.Ратушняку.
На завершення зустрічі Віктор ?ванович розповів, що проводив свою відпустку, як і попередні кілька років, у Хорватії разом із дружиною та дітьми. Каже, що знімав там вілу не найвищого класу, без обслуговуючого персоналу, тож їжу собі готували самі. Однак відпустка повноцінною не вийшла, бо лише доїхали до Хорватії, як зателефонували із секретаріату Президента й запросили на розширене засідання уряду. Отож у підсумку замість запланованих двох тижнів покупатися губернатор устиг лише 6 днів.

 

10 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів