Дитячі літні мовні табори з успіхом працюють на Закарпатті

Дитячі літні мовні табори з успіхом працюють на Закарпатті
У цих таборах школярі весело проводять час та закріплюють свої знання з іноземної мови.

 

Так, упродовж двох тижнів мовний табір під назвою «Вивчайте мову і ви побачите весь світ» діяв й при Дубівській ЗОШ І-ІІІ ст. у Тячівському районі. Тут вдосконалювали свої знання з англійської мови 28 здібних школярів.

Студіювали англійську мову у двох групах: у одній вдосконалювали знання англійської 16 спосібних учні 8 класів, у іншій –  12 учні 7 класів.

Як розповідає керівник табору Мар’яна Юріївна, основна частина занять була спрямована на вдосконалення навичок говоріння англійською учнями, розширення їх лексичного запасу. Школярі, опрацьовуючи теми за навчальною програмою: «Зовнішність людини», «Країни та національності», «Я, моя сім’я та друзі», «Робота та професія», –  не тільки вчилися висловлюватися іноземною мовою, а й працювати як у групах, так й у парах. Для того, щоб вихованці  краще засвоїли теми, вчитель моделювала різні життєві ситуації, вчила школярів розповідати про свої хобі та представляти себе.

Також учні прослуховували аудіозаписи іноземною мовою та вправлялись з граматики.

І хоч заняття й тривали дві години з перервою у 10 хвилин, однак зовсім не втомлювали школярів, а навпаки – розвеселяли та стимулювали до пізнання нового.  Адже проходили у ігровій формі.

- Практика показує, що діти легше засвоюють матеріал, якщо його донести через ігри та забави. Навчаючи іноземної мови, головне  - учнів зацікавити. А під час ігор це зробити найлегше, - каже Мар’яна Юріївна.

Насичені, але цікаві два тижні занять дубівських школярів у мовному таборі завершилися минулої п’ятниці.  Участь в заключному етапі мовного навчання взяли педагоги та керівництво школи. Директор закладу Йосип Гарга вручив учням сертифікати про закінчення мовного табору. Також Мар’яна Ціпіньо продемонструвала учасникам дійства слайт-шоу про проведену роботу з школярами. А знімала на фотокамеру цікаві моменти з життя мовного табору учениця Юлія Носа.

Джерело: Тячівські новини

 

13 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів