Депутати облради затверджуватимуть План заходів з реалізації Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року

Депутати облради затверджуватимуть План заходів з реалізації Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року
На розгляд депутатів Закарпатської облради підготовлено проект рішення «Про План заходів з реалізації у 2018 – 2020 роках Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року», ініціатором якого виступив голова облдержадміністрації.

 

Як зазначає в пояснювальній записці автор проекту - департамент економічного розвитку і торгівлі ОДА, метою розроблення плану заходів з реалізації у 2018 – 2020 роках Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року є визначення заходів, обсягів і джерел фінансування з визначенням індикаторів результативності їх виконання та є основою для розроблення інвестиційних програм (проектів), спрямованих на розвиток регіонів.

Проекти Плану заходів будуть фінансуватися за рахунок державного та місцевих бюджетів, коштів підприємств, міжнародних фінансових організацій та інвесторів. Реалізація Плану заходів з реалізації у 2018 – 2020 роках Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року забезпечить створення умов для динамічного та збалансованого розвитку області, підвищення рівня життя населення.

Проект Плану заходів з реалізації у 2018 – 2020 роках Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року розміщено на веб-сторінці облдержадміністрації.

Наявність Плану заходів з реалізації зазначеної стратегії дозволить забезпечити реалізацію Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року та Державної стратегії регіонального розвитку на цей період. Це стане підґрунтям розвитку людського капіталу, сучасної інфраструктури зі збереженням унікальної природи і культурно-духовних традицій, гармонійному поєднанню формування конкурентоспро-можної економіки та ефективному використанню конкурентних переваг в області.

Тож, депутати облради на найближчому пленарному засіданні мають Затвердити План заходів з реалізації у 2018 – 2020 роках Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року. Відтак, обласна державна адміністрація спільно з районними державними адміністраціями, Берегівським, Мукачівським, Ужгородським, Хустським та Чопським міськвиконкомами, територіальними структурними підрозділами центральних органів виконавчої влади має забезпечити виконання Плану заходів з реалізації у 2018 – 2020 роках Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року.

Контроль за виконанням цього рішення покладатиметься на заступника голови обласної державної адміністрації та постійні комісії обласної ради.

Проект зазначеного рішення оприлюднено на сайті облради за цим посиланням: http://zakarpat-rada.gov.ua/proekty-rishen-zakarpatskoji-oblasnoji-rady-vii-sklykannya/pro-plan-zahodiv-starehiya-18-20-roky/

Прес-служба Закарпатської облради

 

14 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів