Ужгородські школярі відвідали кінологічний центр закарпатської поліції (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Ужгородські школярі відвідали кінологічний центр закарпатської поліції (ФОТОРЕПОРТАЖ)
До Кінологічного центру Головного управління Нацполіції Закарпатської області завітали маленькі відвідувачі. Екскурсія відбулася за ініціативи т.в.о. керівника сектору ювенальної превенції закарпатської поліції, підполковника Андрія Курти.

 

Сьогодні, 14 червня, учні ужгородської ЗОШ №3 завітали на екскурсію до Закарпатського кінологічного центру Головного управління НацполіціїЗакарпатської області. За  сприяння т.в.о. керівника сектору ювенальної превенції УПД закарпатської поліції, підполковника Андрія Курти, маленькі школярі змогли познайомитись із найпопулярнішими собаками міста.

Станом на сьогодні, у центрі живуть 33 собаки. Серед них – вівчарки та лабрадори. Під час екскурсії школярам розповіли цікаві подробиці з повсякденного життя найвідданіших друзів людини.

«Наші собаки мають багатий досвід роботи у сфері правоохоронної діяльності, – розповідає начальник центру Олександр Лазар. – Вони допомагають затримувати злочинців, шукають вибухівку, виявляють наркотики, а також розшукують людей, в тому числі і у випадках, коли потерпілих доводиться витягувати з-під завалів чи то навіть у летальних випадках».

Під час екскурсії представники центру продемонустрували, що вміють їх собаки. Діткам наочно показали, як вівчарки шукають вибухівку, як затримують зловмисника, що посягає на життя кінолога.

«Подібні екскурсії є дуже цікавими для діток, особливо під час їх перебувангня у літніх таборах у школах, – каже Андрій Курта. –  Радий, що дітям сподобалося і багато хто з них сьогодні висловив власне бажання у майбутньому стати правоохоронцями. Такі заходи позитивно впливають на імідж поліції. А тому, у майбутньому ми цю традицію тільки підтримуватимемо, адже це викликає радість, гарні враження і позитив».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

14 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів