Хто, Що і Де наводить лад сьогодні в Ужгороді

Хто, Що і Де наводить лад сьогодні в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» продовжують фарбувати опори вуличного освітлення на вулиці Мукачівській, набережній Незалежності, ремонтують трансформаторні підстанції на вулиці Боженка та в районі перехрестя Загорської - І. Франка (поблизу суду).

 

«УжАгромікс» косить зелені зони на набережних Незалежності, Ботанічній, висаджує квіти на площі Кирила і Мефодія, вулиці Перемоги (біля лікарні), прополює та поливає квітники у місті.

Працівники «АВЕ-Ужгород» косять зелені зони транспортних кіл на площах Дружби Народів, Б. Хмельницького. Стихійні сміттєзвалища ліквідовують на Руській та Кошицькій.

Працівники комунального підприємства КШЕП ремонтують світлофор на перехресті вулиць Митної та Собранецкої, роблять поточний ремонт на вулиці Шумній (підготовчі роботи, вирубка країв вибоїн). Механізовано прибирали, мили вулиці міста вночі.

КБК продовжує капітальний ремонт тротуарів на вулицях Собранецькій, Закарпатській (викладають ФЕМ-плитку), капітальний ремонт вулиці Заньковецької (підняття горловин колодязів та підготовчі роботи, після обіду - асфальтування).

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій на вулицях Докучаєва, 4-6, Легоцького, 58 (вирівнюють бордюри, облаштовують тротуари), Керченській, 7 (влаштування покриття з ФЕМ-плитки), вул.Заньковецької ,77- вул. Легоцького, 21,23 (ставлять бордюри).

ТОВ «БК Капітальна» проводить підготовчі роботи, розбирають покриття з фігурних елементів мощення на площі Поштовій (капремонт тротуарів).

Працівники товариства «УШБУ-58» асфальтують проїжджу частину на вулиці Берчені (капітальний ремонт).

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

15 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів