"Водний" позов до суду подала Держекоінспекція Закарпаття

"Водний" позов до суду подала Держекоінспекція Закарпаття
На підприємство - порушника Водного кодексу України.

 

На Закарпатті підприємство у Буштині на Тячівщині оштрафували за самовільний забір підземних вод на 40 тисяч гривень. Оскільки претензія була залишена підприємством без відповіді та задоволення, відшкодування стягували через суд.

Господарський суд Закарпатської області задовольнив позов Державної екологічної інспекції у Закарпатській області до Буштинського виробничого госпрозрахункового житлово-комунального підприємства смт Буштино Тячівського району про стягнення суми 40075,02 грн. збитків, завданих внаслідок порушення законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів.

Під час проведення планової перевірки Держекоінспекцією Буштинського виробничого госпрозрахункового житлово-комунального підприємства було встановлено, що підприємство при веденні господарської діяльності здійснювало самовільний забір підземних вод на території смт Буштино, що є порушенням Водного Кодексу України. Оскільки претензія була залишена підприємством без відповіді та задоволення, Держекоінспекція звернулась з відповідним позовом до суду.

Джерело: Державна екологічна інспекція у Закарпатській області.

 

15 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів