В Закарпатті легалізовано працю 372 громадян

В Закарпатті легалізовано працю 372 громадян
Завдяки спільним заходам, які цього року здійснюють органи фіскальної служби Закарпатської області спільно з представниками виконавчої та місцевої влади, протягом п’яти місяців 2017 року легалізовано працю 372 найманих працівників.

 

Відтак працедавці виплатили понад 1 млн 190 тис. грн офіційної зарплати, з якої сплачено до бюджету 214 тис грн податку на доходи фізичних осіб, 261 тис. грн єдиного соціального внеску та 18 тис. грн військового збору.

Загалом протягом січня-травня 2017 року за результатами контрольно-перевірочної роботи у 28 суб’єктів підприємницької діяльності (юридичних, фізичних осіб) виявлено виплату заробітної плати та інших доходів з порушенням вимог податкового законодавства. За результатами проведених перевірок донараховано 1 млн 981 тис. грн ПДФО та 99 тис. грн ЄСВ.

Варто зазначити, що легалізація тіньового ринку зайнятості населення є одним з пріоритетних завдань в роботі фіскальної служби, відтак активні заходи, які здійснює відомство щодо легалізації трудових відносин, ґрунтуються не лише на обов’язку забезпечити коштами місцеві бюджети, але й на дотриманні соціальних гарантій працівників. Крім того легалізація праці та виведення із тіні економіки створюють конкурентні умови для роботи легального бізнесу та цивілізованого економічного розвитку в області.

ДФС у Закарпатській області

 

15 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів