Джазовий вечір в Ужгороді: Ievgeniy Pugachov trio в ILKO Gallery

Джазовий вечір в Ужгороді: Ievgeniy Pugachov trio в ILKO Gallery
16 червня о 19:00 в арт-центрі Галерея Ілько відбудеться музичний виступ міжнародного джазового проекту "Ievgeniy Pugachov trio", в якому грають американський барабанщик Френк Паркер і джазові музиканти Євген Пугачов та Михайло Лишенко.

 

Виступатимуть:

  • Євген ПУГАЧОВ – гітара
  • Френк ПАРКЕР – ударні
  • Михайло ЛИШЕНКО – рояль

Колектив у цьому складі вперше виступив на фестивалі Art Jazz Cooperation в серпні 2016 року і з того часу регулярно грає тури в Україні. Тріо виконує авторські твори Євгена Пугачова, стиль яких можна віднести до категорії сучасний джаз. Колектив максимально намагається вийти за рамки загальноприйнятого звучання органного тріо, експериментуючи з різними стилями.

Цього разу Євген Пугачов представить нову програму «The Next Step», в якій переважатиме нова музика, написана спеціально для літнього туру.

Євген Пугачов (Берлін) – джазовий гітарист, композитор, представник Берлінської джазової сцени. Виходець з Харкова, який працював в Україні з такими відомими музикантами як Ганна Чайковська, Карл Фрієрсон, Сергій Давидов, Алік Фантаєв. Також Євген лідер власного проекту "New Jazz Project", який випустив альбом на Харківському лейблі ZaJazz під назвою "A Perfect Dream".

Вигравши стипендію від польського міністерства культури в 2011 році, Євген переїздив до Варшави, де грав з польськими музикантами, а також брав участь в норвезько-польському проекті Polar Expedition спільно з легендою скандинавського джазу, барабанщиком David Sundby. Колектив грав турне Норвегією та Україною.

Пізніше Євген переїхав до Берліну, де живе і сьогодні, будучи активним учасником берлінського джазового життя.

Євген грав з такими зірками джазу як John Beasley, Dwight Tribble, Frank Parker, і також є учасником багатьох міжнародних проектів.

Френк Паркер (Чикаго, Іллінойс) – професійно виступає понад 20 років. Більшу частину своєї кар'єри провів у турах з визнаними музикантами зі США та Європи. Грав з такими музикантами як Курт Елінг (Kurt Elling), Джеррі Батлер (Jerry Butler), The Impressions, Peven Everett & Seance Divine, John Patitucci.

Сьогодні Френк живе у США та Європі і грає з Michal Urbaniak, Marcin Pospieszalski, Wojciech Koniekiewicz, Marcin Lamch, Maciej Fortuna і Ryan Socash, а також керує власними колективами.

Михайло Лишенко – український джазовий виконавець на фортепіано, органі та інших клавішних. Однаково сильно захоплений, як традиційними, так і сучасними напрямками джазу. Учасник таких проектів, як LLT Trio, Vibe Trio, Le Noir, LIMOrchestra, JazzLo, Four Bros., Dark Side Trio, Pugachov Organ Trio та ін.

Дата: 16 червня 2017

Час: 19:00 - 22:00

Місце: Ужгород, ILKO Gallery, вул. Кошицька, 28

Ціна: 200 грн

varosh.com.ua

 

15 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів